Aydın’dan Çanakkale Şehitlik Turu

Efeler diyarı Aydın ilimizden Truva Turizm ve Isparta Petrol firmalarına ait şehirlerarası otobüsler ile ulaşıp, her gün kesin kalkışlı olan ŞEHİTLİK TURU‘na katılabilirsiniz. Ispart Petrol 23:00, Truva Turizm 23:59 otobüsleri ile Çanakkale iskelesine gelerek UZMAN rehberler eşliğinde düzenlediğimiz günübirlik Şehitlik turu‘muza katılıp ziyaret edebilirsiniz. Turlarımız 1 kişi dahi olsa kesin kalkışlı olarak 365 gün boyunca hareket etmektedir. Tur programının detayını incelemek isterseniz; http://canakkalegezi.org/urunler/canakkale-sehitlik-ve-savas-alanlari-turu

101 yıl önce bizler için hiç düşünmeden canlarını feda eden kahraman atalarımızı ziyarete gidiyoruz..

19 Şubat 1915 – 9 Ocak 1916 tarihleri arasında gerçekleşen Çanakkale Muharebelerinin en çarpıcı izlerinin görülebileceği “Gelibolu Tarihi Alanı” âdeta bir AÇIK HAVA MÜZESİ niteliğindedir. Adım atılan her noktada 1915 Muharebeleri’nin izlerini görmek mümkündür. Gerçek şüheda kabristanları, siperler, askeri yol güzergahları, kaleler, tabyalar, anıtlar.. Hepsi hissedilir bir şekilde savaşın izlerini yansıtmaktadır. Tüm yönleriyle bir milletin var olma mücadelesi verdiği Çanakkale Muharebelerinin gerçekleştiği Gelibolu Yardımasını bizimle gezebilirsiniz.
Aydın çıkışlı şehitlik turu isteyen okul, dernek, şirket vb tüm topluluklar için tüm yıl boyunca tur düzenleyebiliriz. 10 ve üzeri gruplara istedikleri her gün ÇANAKKALE turu organize edebiliriz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ertuğrul Koyu Çıkarması

Helles Anıtı

Çanakkale Ayvacık Hakkında