19 Mayıs 2016 - Çanakkale Şehitlik ve Savaş Alanları Turu

“Ucuz Fiyat-Yüksek Kalite” hizmet politikamız ile Şehitlerimiz sırtından rant sağlamadan sizlere hizmet veremeye devam ediyoruz. Çanakkale şehitlik turu‘nun fiyatını 60 TL‘ye çektik. 0-6 yaş arası çocuklar için ücretsiz, 6-11 yaş arası çocuklar için ise 40 TL’dir. Sizden bu fiyatlar dışında hiçbir ekstra ücret talep edilmeyecektir.
Bu yıl Türk milletinin tarihi açısında önemli olan Çanakkale Zaferi’nin 100.yılı olan 2015 yılı… Bu yıl boyunca Çanakkale’ye yolu düşüp, Şehitlik turu‘na katılmak isteyenler için her gün kesin kalkışlı Çanakkale Şehitlik turu düzenliyoruz. Şuan hayatta olan hiç kimsenin bir 100.yılı daha görme ihtimali olmadığından dolayı bu yıl tur yapacak yurttaşlarımız tercih yaparken dikkatli olmalıdırlar. Turlarımızı Çanakkale savaşı öncesi, savaş esnasında meydana gelen olaylar-kahramanlıklar ve Çanakkale zaferi sonrasında meydana gelen tüm detaylar ile şehitlik turu yapmaktadır. Geçtiğimiz yıl olan 2015 yılında Çanakkale Ruhu’nu yaşatmak amacıyla hergün düzenlediğimiz turlara 2016 yılı boyunca ara vermeden devam ediyoruz.. Bu senede her sene olduğu gibi ara vermeden Şehitliklerimizi ziyaret etmeye devam edeceğiz..

Çanakkale muharebeleri ;Türk ulusunun kanıyla yazdığı bu destan üzerinde geniş çaplı düşünülmesi gereken bir olaylar bütünüdür.
Türk ulusunun, bugün “TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ“adı verilen devletin ve bu devletin mülkünün sahibi olabilmesinin yolunu açmış en önemli dönüm noktalarından biridir.
Çanakkale gezileri hakkında bilgi ve rezervasyon için 0545 868 1449 veya 0535 062 0560 numaralarından
yada info@eceabatrehberi.com e-mail adresinden iletişim kurabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ertuğrul Koyu Çıkarması

Helles Anıtı

Çanakkale Ayvacık Hakkında