Ankara’dan Çanakkale Şehitlik Turu

Ülkemizin başketi güzel Ankara’dan Çanakkale şehitliklerimizi ziyaret etmek isteyen misafirlerimiz şehirlerarası otobüsler veya kendi araçları ile Çanakkale feribot iskelesine gelip turlarımıza katılabilirler..

Ankara-Çanakkale arası çalışan otobüs firmaları Truva Turizm, Pamukkale Turizm, Metro Turizm, Lider Adana Turizm firmalarından birini tercih ederek Çanakkale’ye gelebilirsiniz. Çanakkale şehir merkezinde bulunan ve GESTAŞ deniz ulaşıma ait olan feribot iskelesinin önünden hareket eden turumuza katılabilirsiniz. Turlarımız bölgenin yerlisi uzman rehberler ile düzenlenmektedir. Genelde 16 kişilik Mercedes Sprinterlar ile ufak grup turları düzenlemekteyiz. Şehitlik turumuz sabah 9.15’te başlayıp akşam 17.15’te bitmektedir. Uzman Rehberler eşliğinde Şehitlik ve Savaş alanlarının tamamını ziyaret ediyoruz. Çanakkale şehitlik turu'muzun ücreti kişi başı 60 TL’dir. Fiyata herşey dahildir.

Ayrıca Çanakkale’ye uçak ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Çanakkale bölgesinde gelmeden önce firmamızdan tur rezervasyonu yapan misafirlerimize otel rezervasyonu için kolaylıklar sağlayabiliriz.

Bilgi ve iletişim için 0545 868 1449 veya 0535 062 0560 numaralarıyla irtibat kurabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ertuğrul Koyu Çıkarması

Helles Anıtı

Çanakkale Ayvacık Hakkında